İsis Mısır Tanrıçası | Yaratıcı
Mesaj Sayısı : 97 Altın : 2147483647 Kayıt tarihi : 30/04/11 Yaş : 30
Kişi sayfası RP Seviyesi: (100/100)
| Konu: Dost Siteler İle İlgili Perş. Haz. 16, 2011 7:18 pm | |
| Dost sitelerimize katılmak için tanıtımımızı sitenize ekleyip, kendinizinkini bize atmanız yeterlidir. Büyük yaratılışlar, büyük yıkımlarla başlar. Bundan yaklaşık 20 sene önce, dünyanın sonunun geldiğini anlayan dört büyük ırkın önde gelenleri Mısır ırkı, Yunan ırkı, Roma ırkı ve Şaman ırkından faydalı insanları seçerek, dünyayı ölüme terk ettiler. Artık, onlar için tek bir gezegen vardı. Seçilmiş insanlarla beraber, Prionem Mundum. Yok oluşun ve yeniden yaratılışın simgesi.
Yeni kurdukları hayatta her şey mükemmel bir şekilde giderken, iyi tanrıların affederek yanlarına aldıkları kötü tanrılar, 20 yılın sonunda isyan ettiler. Bütün ırkların kötü tarafları birleştiğinde ise tek bir idealleri vardı. İki dünyayı da ele geçirmek.
Şimdi, yepyeni gezegen olan Prionem Mundum’da, savaşa hazırlanma zamanı. İnsanoğlu ve aydınlık taraf bir kez daha başı dik çıkabilecek mi, yoksa karanlığın büyüsü onları ele mi geçirecek? Bu büyük savaşta, bizimle misin?
Prionem Mundum. Kod İçin; - Spoiler:
- Kod:
-
[center][url=http://prionemmundum.roleplaylife.net/forum/][img]http://www.hizliupload.com/img/84064132551449674266.png[/img][/url][/center]
[size=10][font=Verdana][b]Büyük yaratılışlar, büyük yıkımlarla başlar. [/b] Bundan yaklaşık 20 sene önce, dünyanın sonunun geldiğini anlayan dört büyük ırkın önde gelenleri Mısır ırkı, Yunan ırkı, Roma ırkı ve Şaman ırkından faydalı insanları seçerek, dünyayı ölüme terk ettiler. Artık, onlar için tek bir gezegen vardı. Seçilmiş insanlarla beraber, Prionem Mundum. Yok oluşun ve yeniden yaratılışın simgesi.
Yeni kurdukları hayatta her şey mükemmel bir şekilde giderken, iyi tanrıların affederek yanlarına aldıkları kötü tanrılar, 20 yılın sonunda isyan ettiler. Bütün ırkların kötü tarafları birleştiğinde ise tek bir idealleri vardı. İki dünyayı da ele geçirmek.
Şimdi, yepyeni gezegen olan Prionem Mundum’da, savaşa hazırlanma zamanı. İnsanoğlu ve aydınlık taraf bir kez daha başı dik çıkabilecek mi, yoksa karanlığın büyüsü onları ele mi geçirecek? Bu büyük savaşta, bizimle misin?
[b]Prionem Mundum.[/b] [/font][/size]
| |
|